Als patiënt kom je vaak in aanraking met veel verschillende zorgverleners. De meeste zorgverleners hebben wel een webportaal. Daarin kan je je gegevens van die zorgverlener inzien, een afspraak maken en soms beeldbellen.
Wat is nu het verschil tussen een webportaal en een PGO als Gezondheidsmeter? Technisch gezien is het verschil dat een PGO je eigen kluis is met je eigen data (zoals je eigen geld op je eigen bankrekening), maar wat vinden de gebruikers van het nut van een PGO? We vroegen het op de social media en dit zijn de antwoorden.
In je eigen dossier bij Gezondheidsmeter staat veel medische informatie. Denk aan diagnoses, medicatie en laboratorium uitslagen. De laboratorium uitslagen geven vaak een goed beeld hoe het met u gaat en worden dan ook vaak bekeken.
Wat kan ik nu met mijn medische gegevens, die ik in Gezondheidsmeter opsla? Een logische vraag, want een eigen medisch dossier, PGO, is erg nieuw. De komende nieuwsbrieven geven je een aantal interessante tips.
De sleutel tot zelfstandig én intensief gebruik door patiënten. De visuele terugkoppeling voor patiënten en zorgverleners is mogelijk door het CE-keurmerk.
Er komen steeds meer digitale toepassingen. De Digitale Zorggids is ontwikkeld vanuit de NPF (Nederlandse Patiënten Federatie) om inzicht te geven in de mogelijkheden.
Op de Digitale Zorggids kunnen gebruikers een app beoordelen. Net zoals dat kan bij AirBnB of andere apps. Best spannend voor de leveranciers, maar wel erg handig voor andere mensen.
Bent u een gebruiker van Gezondheidsmeter en zou u de moeite willen nemen om een beoordeling achter te laten? Dat zouden we heel fijn vinden.
Laat het ons weten, dan sturen we u uw persoonlijke link. Zo kan iemand maar één keer een recentie achterlaten. Wel zo eerlijk.
We nodigen u graag uit om zelf te ervaren hoe het hoofdpijndagboek in de dagelijkse praktijk uitpakt als ondersteunende toolbox. Bij deze test krijgt u een persoonlijke account als professional en ziet u de gegevens van een fictieve patiënt in beeld. Zo kunt u snel de inhoudelijke toegevoegde waarde van het hoofdpijndagboek beoordelen, evenals het gemak van het gebruik van de software.
Gezondheidsmeter is je eigen dossier. Omdat het dossier van jezelf is, wil je er misschien ook af en toe een korte of langere notitie in vastleggen. Dat kan vanaf vandaag in de nieuwe functie:
In deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar, gaan we meteen van start met een nieuwe functie: “Helpdesk”. Je eigen dossier is erg nieuw en mensen stellen regelmatig vragen via de mail. Vanaf vandaag kan dat ook als u bent ingelogd.